понеділок, 6 квітня 2015 р.

Рибалка в Inneston National Park

Час від часу ми їздими рибачити. Після різних проб та помилок ми для себе визначили два вида риблки: на салмона в Іннестон Парк та на карпа на річці Маррей або в численних бухтах озера Александрія.

Не зважаючи на те що весь світ зове Салмоном - лосося, озікі (Австралійці) зовуть салмоном Австралійській оселедець. Лосось (Atlantic salmon) та тунець (tuna) водяться далеко в морі і з беререга їх впіймати не можливо. Ми же їздемо рибачити саме на оселедця. Оселедця тут багато, дуже багато. Згідно плакатам в рибацькому кемпінгу, де ми рибачимо, цей оселедець народжується в Західній Австралії і пливе до Вікторії проти годинникової стрілки, попутно поїдая все на своєму шляху. В Вікторії оселедець розвертається та пливе за тим же маршрутом назад в Західну Австралію. На путі косяки оселедця заходить в маленькі бухти харчуючись маленькою рибою і відповідно постійно додаючи в вазі. Приблизно в Південній Австралії, салмон вже важить від 0.5 до 3 кг (це той даіпазон, який ми ловили за останні десь 10 рибалок), і тут вже кидається на блесну, тому його тут можна впіймати. Ці оселедеці мігрують стаями і самі є харчами для морських левів, дельфінів та акул.


Дома, з оселедця можна готувати дуже багато різноманітних страв. Наприклад, заливна, тушена, свіжесолена риба. Також ми її коптимо, це виглядає якось так



Треба додати, як на мене то рибалка це вид активного відпочинку і ні в коєму разі не засіб наловити багато риби щоб економити на харчах. Порівнюючи всі витрати на рибалку, можна сміливо сказати, що рибу дешевше купувати в магазинах.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярные сообщения