пʼятниця, 22 серпня 2014 р.

подорож в Kuala Lumpur, Malaysia - 1

З тих пір як ми оселились в Австралії, ми ні разу не їздили за кордон (в Австралії вираз "за кордон" перекладається як "за морем" (overseas), тому що будь яка інша країна знаходиться за морем). Наша подорож назрівала сама собою. По-перше, я вже відпрацював майже два роки і тільки взяв один раз пів відпустки на Різдво. По-друге, за певних причин нам потрібно оформити Софійкі Українське громадянство і Київську прописку. По-третє і найголовне, де хто з батьків не має можливості приїхати до нас, ми скучили і вирішили - потрібно їхати. Отож вирішено що подорож має бути до України.

Плануючи подорож, ми вирішили заїхати в Куала Лумпу та до кількох Європейських міст і лише потім до України.

Чому саме Куала Лумпу? В нашої Софійки хрещений батько має новий великий будинок в  Куала Лумпу. Він живе і там і в Аделаїді. Він нас давно запрошував в гості. І ось ми рішились.

Малайзія - цікава країна, що дуже швидко розвивається. В країни 60% місцевих - мусульмани. 75% туристів - мусульмани. Керівником будь-якоє компанії має бути мусульманин. Тому мусульмани можуть працювати директорами в кількох компаніях одночасно, прицьому навіть не з'являтися на роботі. Директори тільки на бумазі. Ну і отримують прицьому кілька тисяч доларів (в перекладі з місцевої валюти - рінгетів) на місяць зарплатні.

Нас зустріли в аєропорту і привезли додому. Наступний день, ми провели в такому розважальному парку - аквапарку - Sunway Lagoon











Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярные сообщения